Ποιοι είμαστε;

Κοσμόπολις Νέα

Η ιστοσελίδα Κοσμόπολις Νέα δημιουργήθηκε από την Ελένη και τον Σπύρο το 2016. Έχει ως στόχο να προωθήσει τις λιγότερο γνωστές πτυχές της ιστορίας της Ελλάδας και του υπόλοιπου κόσμου, να ενημερώσει σχετικά με τα θετικά γεγονότα της επικαιρότητας, να αναδείξει τη σημασία του περιβάλλοντος και να σας μεταφέρει στα πιο όμορφα μέρη.
Το Κοσμόπολις Νέα εστιάζει στη θετική στάση ζωής προβάλλοντας γεγονότα με θετικό αντίκτυπο τόσο στην κοινωνία όσο και στον καθένα από εμάς ατομικά.

Αρθρογράφοι

Ελένη Γιμούκη

Η Ελένη Γιμούκη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και παρακολουθεί Μεταπτυχιακές σπουδές στην αειφόρο ανάπτυξη του τουρισμού. Αγαπά το χορό και τη φωτογραφία και περνά τον ελεύθερό της χρόνο αρθρογραφώντας και κάνοντας βόλτες. Επιδιώκει την πνευματική εξέλιξη που προσφέρει απλόχερα η λογοτεχνία.
Μπορείτε να βρείτε φωτογραφικό υλικό στη σελίδα της στο Instagram
Γιώργος Θεοδωρίδης

Ο Γιώργος Θεοδωρίδης γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1993. Είναι διοικητικός επιστήμονας και υποψήφιος διδάκτωρ Ευρωπαϊκού Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Πειραιώτης γέννημα θρέμμα, "άρρωστος" ιστοριοδίφης και φανατικός μπασκετικός. Απολαμβάνει το γράψιμο, κυρίως όταν πρόκειται για κοινωνικά ζητήματα. Συχνά του αρέσει να μπλέκει γεγονότα του ιστορικού παρελθόντος με το πραγματικό παρόν. Όταν έχει χρόνο, χαλαρώνει διαβάζοντας ή βολτάροντας δίπλα στη θάλασσα.
Άρθρα του θα βρείτε επίσης και στο Λέξεις & Σκέψεις
Στοιχεία επικοινωνίας:
Για ιδιωτική επικοινωνία: gtheod93@gmail.com
Επίσης, μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook
Προσωπικό κανάλι στοYoutube